Απόστολος Λύτρας – Σοφία Πολυζωγοπούλου: Η σχέση του ζευγαριού και η άνετη ζωή

Η ζωή του Απόστολου Λύτρα με την σύζυγο του Σοφία Πολυζωγοπούλου έμοιαζε για πολλούς, ζηλευτή.

Μύκονος, διακοπές σε σκάφος, τα ταξίδια στο Παρίσι, τη Ρώμη και το Ντουμπάι.

Οι κοινές συνεντεύξεις

Και οι δύο δικηγόροι, γονείς ενός 9χρονου κοριτσιού. Άνοιγαν το σπίτι τους πριν δύο χρόνια στην κάμερα του MEGA και αποκάλυπταν τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου.

Κανείς δεν περίμενε την κατάληξη που θα είχε αυτή η φαινομενικά ειδυλλιακή σχέση. Από τις δηλώσεις λατρείας φτάσαμε στο σημείο ο Απόστολος Λύτρας ενώπιον της ανακρίτριας να ομολογεί τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του που έφτασε στο νοσοκομείο με κατάγματα και μώλωπες στο πρόσωπο.

«Ο Απόστολος είναι ένας άνθρωπος ευφυής, ευαίσθητος. Εξαιρετικός σύζυγος, καλός μπαμπάς», λέει η σύζυγός του με εκείνο να σχολιάζει: «Τι θα μπορούσε να πει; Ότι είμαι εγωιστής, ότι εκνευρίζομαι εύκολα;».

Σε άλλη κοινή τους συνέντευξη ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για τη γνωριμία τους. Σε αυτό το σπίτι υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος είπε και συνέχισε:

«Πράγματι υπάρχει. Γνωριστήκαμε μέσω της δουλειάς μας. Από εκεί και μετά έχουμε κατανόηση ο ένας για τον άλλον και προσπαθούμε να μην φέρνουμε σπίτι τα προβλήματα της δουλειάς μας».

«Όταν τσακωνόμαστε…»

«Σε μια διαφωνία κερδίζει πάντα η Σοφία και οι κόρες μου» δήλωσε συμπληρώνοντας πως οι απόψεις του πολλές φορές είναι πιο συντηρητικές από εκείνες της συντρόφου του, απαντώντας στην ερώτηση τα μυστικά ενός πετυχημένου γάμου είπε η σύζυγός του «σεβασμός, αγάπη και κατανόηση».

«Όταν τσακωνόμαστε δεν κάνει κάποιος το πρώτο βήμα, το λύνουμε, μπορεί να μας πάρει χρόνο αλλά το λύνουμε», σχολίασε η Σοφία Πολυζωγοπούλου. Με τον γνωστό ποινικολόγο να συμπληρώνει: «Αν παρ’ όλα αυτά δεν το λύσουμε το κάνει η Σοφία».

Ο Απόστολος Λύτρας έγινε ζευγάρι με την Σοφία Πολυζωγοπούλου και απέκτησαν μια κόρη που σήμερα είναι 9 ετών. Είναι ο δεύτερος γάμος του γνωστού ποινικολόγου, που συνολικά έχει τρεις κόρες. «Μέχρι και την ημέρα που παντρευόμουν, είχα πολύ άγχος για το πως θα το αντιμετωπίσουν οι κόρες μου».

Η σχέση με τα παιδιά

Σε συνέντευξη του στο ΟΚ! είχε μάλιστα μοιραστεί τις αγωνίες που είχε και εξακολουθεί να έχει ως πατέρας τριών κοριτσιών.

«Έχω άγχος κυρίως για τις μεγάλες, που είναι πλέον σε ηλικία που βγαίνουν και μόνες τους. Όλα αυτά τα κλασικά που έλεγαν πάντα οι γονείς τα λέω κι εγώ: ότι δεν πρέπει να μπαίνουν στο αυτοκίνητο κάποιου που δεν ξέρουν ή που έχει πιει. Αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα».

Η κυρία Πολυζωγοπούλου από την πλευρά της, είχε μιλήσει τόσο για τη εξαιρετική σχέση που έχει με τα παιδιά του από τον πρώτο γάμο όσο και για την συνύπαρξη δύο δικηγόρων μέσα στο ίδιο σπίτι. Όταν διαφωνούμε σε κάτι, μη λέμε ψέματα, βγαίνει ο δικηγόρος από μέσα μας είχε πει πίσω στο 2022.

Τα σόσιαλ μίντια του ζευγαριού είναι γεμάτα από κοινές τους φωτογραφίες. Λάτρευαν τις βόλτες με το σκάφος. Μαζί με τον καρπό του έρωτα τους, την 9χρονη κόρη της «όργωναν» το Αιγαίο απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα. Η Μύκονος ήταν ένας από τους αγαπημένους προορισμούς τους τον οποίον άλλωστε επισκέφτηκαν φέτος το Πάσχα.

Το γνωστό ζευγάρι λάτρευε και τα ταξίδια στο εξωτερικό. Από Κωνσταντινούπολη, Ντουμπάι και Παρίσι μέχρι Σαίντ Τροπέ. Όποτε ξέκλεβαν λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ταξίδευαν πολύ είτε οι δύο τους είτε μαζί με τα παιδιά τους.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η σχέση τους έγινε πρωτοσέλιδο σε περιοδικά με τον γνωστό ποινικολόγο να ανοίγει το σπίτι του, να συστήνει την πανέμορφη σύζυγο και τις τρεις κόρες του.

Μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι η κ. Πολυζωγοπούλου με καταγωγή από την Αμαλιάδα έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξάλειψη της βίας σε βάρος των γυναικών ενώ είναι νομικός σύμβουλος στην στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Πηγή: tanea.gr