Από αυτό επήλθε ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα

Η απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μουζάκι Καρδίτσας, φαίνεται πως επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου βάσει ιατροδικαστικής εξέτασης.

Οι γιατροί αναμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών και ιστολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα. Στα μέσα Αυγούστου είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις για να εκδοθεί το αθλητικό δελτίο του. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Από ισχαιμία του μυοκαρδίου επήλθε ο θάνατος του 20χρονου ποδοσφαιριστή στο Μουζάκι της Καρδίτσας σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση. Οι γιατροί αναμένουν την ολοκλήρωση των εργαστηριακών και ιστολογικών εξετάσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα. Στα μέσα Αυγούστου είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις για να εκδοθεί το αθλητικό δελτίο του. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Στο μεταξύ βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στο Μουζάκι της Καρδίτσας από την ξαφνική απώλεια του 20χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γήπεδο, στο 15′ της αναμέτρησης και δίχως να έλθει σε επαφή με κάποιον αντίπαλο με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Να σημειωθεί πως χθες στις 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου της κοινότητας Μαυρομματίου τελέστηκε η κηδεία του άτυχου 20χρονου ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα.