Ασπίδα του Δ. Γιαννακόπουλου στους ανεμβολίαστους και μηνύσεις για τη Φενέρμπαχτσε

Με σκληρή γλώσσα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τάχθηκε στο πλευρό όσων δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, πρόεδρος του ΔΣ και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ ΑΕ έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά των εμβολίων.

«Πολλοί ρωτάτε αν έκανα εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι τις παρενέργειες, αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου», είχε βάλει σε stories στο Instagram.

Ακολούθησε ένα μπαράζ επιθέσεων προς τους ανεμβολίαστους. Τόσο από κυβερνητικά στελέχη, όσο κυρίως από τα ΜΜΕ. Γεγονός που εκνεύρισε τον Γιαννακόπουλο.

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει το εμβόλιο, όπως είναι αναφαίρετο δικαίωμα και να μην το κάνει. Για εκείνους, όμως, που βρίζουν, λοιδορούν και χλευάζουν τους ανεμβολίαστους, τον επόμενο που θα κάνει κάτι τέτοιο, εγώ προσωπικά θα του γ@@σω ότι έχει και δεν έχει. Είτε είναι ανώνυμος, είτε επώνυμος!», ανέφερε σε βίντεο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πάντως, δεν αρκεί μόνο στις διαδικτυακές αναρτήσεις του. Ετοιμάζει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου για την είσοδο της Φενέρμπαχτσε στην Ελλάδα για το ματς με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Οκτώβριο. Μετά από την αναμέτρηση με τους Τούρκους, εμφανίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στην ελληνική ομάδα, με συνέπεια να αναβληθεί το ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη, για τον αγώνα με τη Ζενίτ. Αν πράγματι πέρασαν αθλητές της Φενέρμπαχτσε στην Ελλάδα με πυρετό, τότε τέθηκαν σε κ΄ίνδυνο άνθρωποι του “τριφυλλιού” και ο Γιαννακόπουλος φέρεται αποφασισμένος να πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος, ώστε να μάθουμε όλοι τι ακριβώς έχει συμβεί…

Πηγή: vickypedia