Αυτοκτονία 55χρονου επιχειρηματία στη Σκιάθο: Δεν άντεξε τα χρέη, τι αναφέρει στο σημείωμα που άφησε

Θλίψη έχει προκαλέσει στην Σκιάθο και όχι μόνο, η είδηση με την αυτοκτονία ενός 55χρονου επιχειρηματία. Τον άντρα βρήκαν απαγχονισμένο οι κόρες του μέσα στο σπίτι τους, ενώ ο ίδιος άφησε και σημείωμα και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gegonota.gr, τα χρέη και τα δάνεια «έπνιξαν» τον 55χρονο επιχειρηματία στη Σκιάθο Θοδωρή Πασχάλη, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Σε σημείωμα που άφησε αναφέρει πως δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την οικονομική καταστροφή και να στηρίξει τα παιδιά του που ήταν ότι πολυτιμότερο είχε στον κόσμο.

Σημειώνεται ότι τον βρήκανε κρεμασμένο τα παιδιά του στη νέα βίλα τους βραχυχρόνιας μίσθωσης, στην Σκιάθο, στην Αγία Ελένη. Το νέο έχει συγκλονίσει το νησί καθώς ο Θοδωρής Πασχάλης ήταν ένας από τους γνωστότερους επαγγελματίες στη Σκιάθο και ήταν πατέρας τριών παιδιών

«Δεν το περιμέναμε από αυτόν να το κάνει γιατί τα πράγματα πάντα τα αντιμετώπιζε με τη δική του προσπάθεια. Είχε ένα παραδοσιακό καφενείο που το έκλεισε, είχε χώρο εστίασης στις Κουκουναριές, ένα μάρκετ που διαχειρίζεται η αδερφή του» είπε για το τραγικό περιστατικό ο φίλος του επιχειρηματία Νίκος Τζούμας.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε συναντηθεί με τον 55χρονο πριν από λίγες ημέρες και, όπως είπε, δεν έδειχνε προβληματισμένος με κάτι. «Αυτές τις τρεις ημέρες τι συνέβη και τι άλλαξε τη ρότα τη ζωής του δεν το ξέρω» προσθέτει.

Περιγράφοντας, τον 55χρονο κάνει λόγο για έναν καλοσυνάτο άνθρωπο με τρία παιδιά, δύο κόρες 8 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, ενώ η γυναίκα του είναι πρόεδρος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρόσφεραν πολλά στην τοπική κοινωνία.