Αχαΐα: Απίστευτη τραγωδία – Ποδοσφαιριστής έχασε και το τρίτο του παιδί σε τρία χρόνια

Δίχως προηγούμενο η τραγωδία που ζει τα τελευταία χρόνια ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής Μάνος Δασκαλάκης με τη σύζυγό του, Ρούπα Πισπιρίγκου, χάνοντας και το τρίτο παιδί τους, την 9χρονη Τζωρτζίνα!

Η καρδιά της 9χρονης Τζωρτζίνας δεν άντεξε να μάχεται και σταμάτησε να χτυπά… Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη, ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στην ΕΠΣ Αχαΐας και της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχασαν τα τρία αγγελούδια τους με τον ίδιο, τραγικό τρόπο, προδομένα από την καρδιά τους, όπως αναφέρει το pelop.gr.

Οι δύο γονείς, θρηνούν τον χαμό τριών παιδιών μέσα σε τρία χρόνια! Απίστευτο. Αδιανόητο! Τον Απρίλιο του 2019 έφυγε από τη ζωή η 3,5 χρόνων μικρή κόρη τους συγκλονίζοντας την κοινωνία της Πάτρας.

Δέκα μέρες πριν φύγει από τη ζωή είχε διαγνωστεί με οξεία λευχαιμία και μπήκε εσπευσμένα να κάνει την πρώτη της χημειοθεραπεία, ενώ την Δεύτερη την έκανε στην Αθήνα όπου και νοσηλευόταν.

Οι εξετάσεις της τότε ήταν πολύ καλές και δεν προμήνυαν την τραγωδία. Μία μέρα όμως, η μικρή κοιμήθηκε με την μητέρα της, άνοιξε κάποια στιγμή τα μάτια της, είπε κάτι και έφυγε από τη ζωή.

Τον περασμένο Μάρτιο χάθηκε και το μόλις 6 μηνών κοριτσάκι τους, ενώ τώρα ήταν η σειρά της τρίτης τους κόρης να φύγει από τη ζωή, δίνοντας μέχρι την τελευταία στιγμή σκληρή μάχη για να κρατηθεί ζωντανή.