Α. Στεφανής για ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας

Ενώπιον του ελληνικού κοινοβουλίου βρέθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αναφορικά με ένα ζήτημα που απασχολεί το προσωπικό του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθήνας, όπως αναφέρεται στο ερώτημα που έθεσαν βουλευτές του ΚΚΕ.

«Το σύνολο του υπηρετούντος υγειονομικού προσωπικού ειδικότητας Βοηθού Ακτινολογικού Εργαστηρίου (Β/ΑΚΤ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ), υπερκαλύπτει τις προβλεπόμενες οργανικές θέσεις, σύμφωνα με τους εγκεκριμένους και ισχύοντες πίνακες Οργάνωσης και Υλικού του ΝΝΑ, ενώ κατά τις προβλεπόμενες διατάξεις, το προσωπικό της συγκεκριμένης ειδικότητας, εκτελεί υπηρεσίες εικοσιτετραώρου στο ακτινολογικό τμήμα του εν λόγω νοσοκομείου».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης και Θανάσης Παφίλης με θέμα «Ελλείψεις τεχνολόγων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθήνας».

Παράλληλα ο Αλκιβιάδης Στεφανής υπενθύμισε τα εξής:

-«Οι μεταθέσεις και οι τοποθετήσεις του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) ρυθμίζονται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, το οποίο τηρείται απαρέγκλιτα.

-Περαιτέρω ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των μεταθέσεων του προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού διέπονται, κατά προτεραιότητα, από υπηρεσιακά κριτήρια με αντικειμενικό σκοπό την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών και την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία των πολεμικών πλοίων και υπηρεσιών του».