ΒΙΑΝΕΞ: Δίπλα στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»


Η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ΒΙΑΝΕΞ, είναι πάντα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, σκορπίζοντας την αγάπη και την αισιοδοξία.

Με στόχο την χαρά και την αισιοδοξία, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων με χαρούμενο και ενθαρρυντικό περιεχόμενο, για να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», αλλά και όσων την επισκέπτονται προκειμένου να πραγματοποιούν θεραπείες. Επιπλέον, το προσωπικό της ΒΙΑΝΕΞ συνόδεψε τα όμορφα δώρα με τις δικές του ευχές στα παιδιά μέσα από τις μοναδικές κάρτες που προμηθεύτηκε η εταιρεία από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, σημείωσε σχετικά με την ενέργεια: «Το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» και της κ. Βαρδινογιάννη είναι ουσιαστικό, σημαντικό και αξιέπαινο. Η ΒΙΑΝΕΞ, κι εγώ προσωπικά, βρισκόμαστε μακροχρόνια και σταθερά δίπλα στην Πρόεδρο κ. Βαρδινογιάννη, και το Σύλλογο, στηρίζοντάς τον με υπευθυνότητα και πάντα ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του. Για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους που το έχουν περισσότερο ανάγκη».

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ανέφερε σχετικά με την προσφορά: «Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Δημήτρη Γιαννακόπουλο που για ακόμα μια φορά, με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη, στέκεται στο πλευρό του Συλλόγου και των παιδιών μας! Η προσφορά του μας συγκινεί βαθιά. Αποτελεί για εμάς έναν πολύτιμο σύμμαχο στον αγώνα μας κατά του παιδικού καρκίνου, με τον οποίο μοιραζόμαστε το κοινό όραμα για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου!».