Γιώργος Πατούλης: Το «ευχαριστώ» στους πολίτες για την προσφορά αγάπης στην εθελοντική αιμοδοσία

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο κόσμος στην πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή το πρωί και συγκεντρώθηκαν χιλιάδες φιάλες αίματος. Η ευαισθητοποίηση των πολιτών συγκίνησε τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος με ανάρτησή του ευχαρίστησε όσους στήριξαν το εγχείρημα.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Στη χθεσινή εθελοντική αιμoδοσία στον Κολωνό στο ATHENS SPORTS HALL, συγκεντρώσαμε χιλιάδες φιάλες αίματος οι οποίες θα διατεθούν για τις ανάγκες του Νοσοκομείο Παίδων ‘’Αγία Σοφία’’.  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το @oloi_mazi_boroume, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (#ΙΣΑ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (#ΠΟΣΕΑ), το Δίκτυο Αγάπης και Αλληλεγγύης Κολωνού Α.Ο. Ο Νηρέας και τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας και Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας», έγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

«Ευχαριστώ θερμά, τόσο τους εθελοντές αιμοδότες, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που συνέβαλε στην αιμοδοσία. Η προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι ιδιαίτερα σημαντική και βοηθάει καθοριστικά στην κάλυψη των ελλείψεων, οι οποίες είναι μεγαλύτερες λόγω της πανδημίας. Η ανταπόκριση αυτή μας δίνει δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε την προσφορά αγάπης!», συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.