Γρεβενά: Πέθανε από κορωνoϊό 46χρονος ανεμβολίαστος ιερέας

Νέες καταγγελίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ιερείς που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για την πανδημία και τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Και όλα αυτά, την ώρα που η λίστα με τους ιερωμένους που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο και χάνουν την ζωή τους από επιπλοκές της COVID-19 διαρκώς μεγαλώνει.

Ανάμεσα στα θύματα του κορωνοϊού είναι και ένας 46χρονος ανεμβολίαστος ιερέας από τα Γρεβενά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (15.01.2022) μετά από επιπλοκές της COVID-19. O 46χρονος είχε νοσήσει και αρχικά είχε μεταφερθεί στην κλινική του νοσοκομείου Γρεβενών ενώ στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του στο Μποδοσάκειο.

«Ανεμβολίαστος ήταν. Έπαιρνε αντιβίωση, μετά είδε ότι δεν προχωράει άλλο και πήγε στο νοσοκομείο μετά» λέει στο OPEN συγγενείς του 46χρονου ιερέα. «Άργησε (σ.σ. να πάει στο νοσοκομείο), ναι, ότι άργησε να πάει, άργησε», σημειώνει.

Την ίδια ώρα, ιερομόναχος που έφυγε από το Άγιο Όρος αναφέρει πως δεν είναι λίγοι που δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό. «Οι πατέρες εκεί δεν θέλουν να συνειδητοποιήσουν την κατάσταση που επικρατεί και μέσα στον Άγιον Όρος και εκτός Άγιου Όρους» λέει χαρακτηριστικά στο OPEN. «Παρ΄όλο που νόσησαν κάποιοι, εξακολουθούν και τα μετρά να μην τηρούν. Το άσχημο είναι ότι συμβουλεύουν κόσμο, δίνουν συμβουλές σε λαϊκούς, κατά του εμβολίου», προσθέτει.