Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα στη Ρόδο – Τρέχουν και δεν φθάνουν ΕΚΑΒ και εταιρίες οδικής βοήθειας

Τρία ακόμα τροχαία ατυχήματα σε Αρχάγγελο και Κιοτάρι και Λάρδο

Καθημερινό είναι και πάλι το φαινόμενο των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί της Ρόδου, όπως αποτυπώνεται από τις αναφορές των πολιτών αλλά και των εταιριών οδικής βοήθειας.

Η υπόθεση με τα αυξημένα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί μας, κυριαρχεί εδώ και δεκαετίες, σκορπίζοντας πόνο, δυστυχία, θανάτους και τραυματισμούς που βυθίζουν σε απόγνωση, εκατοντάδες οικογένειες.

Σήμερα στις 5 τα ξημερώματα, ένα ακόμα όχημα που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, στις στροφές της Παναγιάς Τσαμπίκας, κοντά στον Αρχάγγελο, ξέφυγε από την πορεία του, και ανέβηκε στις προστατευτικές μπάρες. Από τα πρώτα στοιχεία, δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός του οδηγού.

Στο σημείο μετέβη η Τροχαία για να καταγράψει το περιστατικό και κλιμάκιο της εταιρίας οδικής βοήθειας “ΣΙΕΧ roadside assistance 24” για να μεταφέρει με ασφάλεια το όχημα σε συνεργείο.

Ένα άλλο τροχαίο σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα επίσης, όταν οδηγός “ξέχασε”  να ασφαλίσει με χειρόφρενο το όχημά του, με αποτέλεσμα αυτό να κυλήσει και να καταλήξει πάνω σε άλλο που κινούνταν στην περιοχή Κιοτάρι

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας επίσης, στην περιοχή της Λάρδου, ένα τετράτροχο όχημα (γουρούνα) που οδηγούσαν τουρίστες, έκανε βουτιά σε πλαγιά ύψους 20 μέτρων χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν οι επιβαίνοντες. 

Η κατάσταση είναι και πάλι εκτός… ελέγχου…

Πηγή: rodiaki.gr