Διπλή τραγωδία σε Κιλκίς και Κατερίνη – Τέσσερις νεκροί σε δυο τροχαία μέσα σε λίγες ώρες

Διπλή τραγωδία αργά το βράδυ της Παρασκευής – ξημερώματα Σαββάτου στην Κεντρική Μακεδονία, με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τις ζωές τους σε δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν σε Κιλκίς και Κατερίνη.

Στην πρώτη περίπτωση, ένας 54χρονος κι ένας 52χρονος σκοτώθηκαν, όταν το ΙΧ τους εξεπτράπη της πορείας του στην προσπάθεια να αποφύγουν ένα σταθμευμένο όχημα και καρφώθηκαν σε ένα δέντρο. Στη δεύτερη, τη ζωή τους έχασαν ένας 22χρονος κι ένας 20χρονος, έπειτα από σύγκρουση των δίκυκλων στα οποία επέβαιναν.

Νεκροί ένας 22χρονος κι ένας 20χρονος έξω από την Κατερίνη

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε παράπλευρη οδό της Εθνικής Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, έξω από την Κατερίνη.

Μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, περίπου στις 22:30, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ένας 22χρονος και ένας 20χρονος.

Κατερίνη πριν λίγο τροχαίο με 2 νεκρούς

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ένας 21χρονος και ένας 17χρονος που ήταν πεζοί στο σημείο. Πληροφορίες τοπικών μέσων (odelalis.gr) αναφέρουν ότι οι νεαροί έκαναν κόντρες.

katerini21

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για το περιστατικό αναφέρει: «Χθες (10 Μαρτίου 2023) και ώρα 22.30 περίπου, στην ανατολική παράπλευρη οδό της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης (427 χιλιόμετρο), στην περιοχή του Βαρικού Πιερίας, δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 22χρονου και του 20χρονου, καθώς και τον τραυματισμό δύο πεζών, ηλικίας 21 και 17 ετών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης».

Έχασαν τον έλεγχο του ΙΧ και καρφώθηκαν σε δέντρο στο Κιλκίς

Τη ζωή τους στην άσφαλτο άφησαν ένας 54χρονος και ένας 52χρονος στο Κιλκίς.

Οι δυο τους επέβαιναν σε ΙΧ όχημα, το οποίο οδηγούσε ο πρώτος και προκειμένου να αποφύγουν ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπησαν της πορείας τους και έπεσαν πάνω σε δέντρο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος, συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Σήμερα (11 Μαρτίου 2023) και ώρα 00.20 περίπου, στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Φιλυριάς Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και επέβαινε 52χρονος ημεδαπός, προκειμένου να αποφύγει ακινητοποιημένο όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και του 52χρονου. Ο οδηγός του ακινητοποιημένου οχήματος συνελήφθη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας».