Είχαν Άγιο… Ολοσχερώς κάηκε στο Μενίδι λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας!

Με πιθανή αιτία βλάβη στη μηχανή, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα το μεσημέρι στον κόμβο του Μενιδίου. Όλοι οι επιβάτες πρόλαβαν και βγήκαν εγκαίρως λόγω της αντίδρασης και της ετοιμότητας του οδηγού…

Το λεωφορείο εκτελούσε το πρωινό δρομολόγιο από Αθήνα προς Κέρκυρα, όταν την Ιόνια Οδό, κοντά στην Αμφιλοχία, ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αμέσως σταμάτησε το όχημα σε πάρκινγκ του Αυτοκινητόδρομου και έβγαλε τους επιβάτες, βλέποντας φωτιά να αναδύεται από το χώρο της μηχανής.

Παρά τον πανικό που επικράτησε, κανένας από τους 30 επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό και όλοι απομακρύνθηκαν προτού το λεωφορείο τυλιχθεί ολοσχερώς στις φλόγες.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη από την Αμφιλοχία που προχώρησε στην κατάσβεση, ωστόσο το λεωφορείο υπέστη ανεπανόρθωτες ζημιές. Στο χώρο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ενώ λίγο αργότερα, άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ παρέλαβε τους επιβάτες για να τους μεταφέρει στην Κέρκυρα.

Πηγή: corfupress.com