Εθνική Οδός: Μπήκε σε ΛΕΑ της Αθηνών – Λαμίας και πέθανε πάνω στο τιμόνι

Τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, με έναν οδηγό να αφήνει στο τιμόνι την τελευταία του πνοή. Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του, που τον είδε να καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη…

Η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, έγινε ο τόπος που άφησε την τελευταία του πνοή. Ο οδηγός αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία και μπήκε σε ΛΕΑ. Λίγα δευτερόλεπτα μετά όμως κατέρρευσε και πέθανε πάνω στο τιμόνι. Ο φίλος του, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού προσπάθησε να τον συνεφέρει και ειδοποίησε ασθενοφόρο. Ο 50χρονος όμως είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 50χρονο που επέστρεφε από ταξίδι στην Αλβανία μέσω της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας το μεσημέρι της Τετάρτης (28/9). Λίγο πριν τον κόμβο της Σκάλας Αταλάντης, ένιωσε αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του. Μόλις που πρόλαβε να κάνει δεξιά το αυτοκίνητο στη ΛΕΑ στο 148ο χλμ.

Ο συνοδηγός και φίλος του, που ταξίδευαν μαζί, ειδοποίησε αμέσως ασθενοφόρο και αστυνομία, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο άνθρωπος κατέληξε και ο θάνατός του πιστοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου μεταφέρθηκε.

Στο σημείο που έχασε ο 50χρονος τις αισθήσεις του, έφτασε και πλήρωμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και αυτοκίνητο της Οδού προκειμένου να σημανθεί το όχημα, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το ΑΤ Λοκρών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, όλα δείχνουν ότι ο θάνατος προήρθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.