Εκκληση για Μυτιληνιά με σοβαρό τραυματισμό

Επεσε από μεγάλο ύψος σε πέτρες, έγινε επέμβαση, δεν μπορεί να κάνει μεροκάματο και οι δικοί της ζητούν τρόφιμα

Σχεδόν γκρεμοτσακίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής η 60χρονη Κατερίνα Σ. πέφτοντας από το σπίτι της σε χωράφι, πάνω σε πέτρες. Όπως μας λέει η κόρη της Δέσποινα, στο σπίτι της στον Κάτω Χάλικα, το υποτυπώδες «μπαλκόνι» του σπιτιού που δεν έχει κάγκελα ηή περίφραξη δεν τη συγκράτησε όταν γλίστρησε στην προσπάθειά της να ποτίσει τα λουλούδια.

Έσπασε όλα της τα πλευρά, έχει κάταγμα στην σπονδυλική στήλη έχει πολλά ράμματα στο κεφάλι, ενώ εγχειρίστηκε στη μέση της στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η κ. Κατερίνα λαμβάνει μόνο ένα επίδομα 200 ευρώ και δεν θα μπορεί ούτε μεροκάματο να κάνει, ούτε να δουλέψει ως καντηλαναύτρια μπορεί στο νεκροταφείο.

Επιστρέφοντας στο σπίτι της το πρόβλημα θα μεγαλώσει καθώς δεν έχει κρεβάτι, κοιμάται σε καναπέ και θα πρέπει να αποκατασταθεί για να μπορεί να δουλέψει.

Μιλώντας στο ρ/σ του «Ν» και την εκπομπή «Ανθέων 99» η κόρη της, Δήμητρα, κάνει έκκληση όσοι και όσες μπορούν να βοηθήσουν με λίγα τρόφιμα, ένα πακέτο μακαρόνια, λίγο λάδι και κρέας και ό,τι μπορεί ο καθένας για να βοηθηθεί.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984383530, 6988308668

Πηγή: stonisi.gr