Ελένη Πετρουλάκη: Η άσκηση που την έσωσε από τους καθημερινούς πόνους

Η Ελένη Πετρουλάκη διαγνώστηκε με οστεοαρθρίτιδα και ινομυαλγία όμως κατάφερε με την κατάλληλη άσκηση να θεραπευτεί!

Πέρασε μια περίοδο όπου πονούσε καθημερινά μέχρι να βρει ξανά τον εαυτό της kαι τώρα είναι σε θέση να παρουσιάσει σε όλους το πρόγραμμα που τη βοήθησε να ξεπεράσει όλα τα καθημερινά προβλήματα.

Η Ελένη Πετρουλάκη μοιράστηκε το πρόβλημα της υγείας και αποκάλυψε το μυστικό που την έκανε να το ξεπεράσε μέσα από ένα κείμενο:

«Η άσκηση είναι θεραπεία !!!

Ότι και εάν μας συμβαίνει να βλέπουμε τα πάντα γύρω μας με άλλα μάτια !

Η δύναμη της ψυχής είναι αυτή που μας βοηθάει να προχωράμε και να βλέπουμε τα παντα γύρω μας με άλλη οπτική !

Όταν ξεκίνησε το ταξίδι μεσω θεραπευτικής άσκησης μετά την διάγνωση της οστεοαρθρίτιδας και της ινομυαλγιας δεν πίστευα ότι θα έφτανα στο σημείο να επαναφέρω την μυική δυναμη και αντοχή που είχα και να μην πονάω ..

Είχα συνηθίσει τον καθημερινό πόνο ..

Δεν θυμάμαι πως ήταν να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι και να μην πονάς ..

Είχα ακούσει για τα αυτοανοσα αλλά δεν περίμενα ότι θα «χτυπούσαν» και την δική μου πόρτα. Κατόπιν του προσωπικού βιώματος μου κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει να αντιμετωπίζεις μυοσκελετικά προβλήματα.

Επέλεξα σε συνδυασμό με οδηγίες ειδικων) να θεραπεύσω και η ίδια τον εαυτό μου με αυτο που ξέρω να κάνω καλά τόσα χρόνια

Την άσκηση ..

Έτσι δημιουργήθηκε το πρόγραμμα της θεραπευτικής άσκησης 20RF το εικοσάλεπτο πρόγραμμα το οποίο όχι μόνο βοήθησε εμένα να ξεπεράσω όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα αλλά και παρά πολύ κόσμο που το ακολούθησε

Δεν είναι τυχαίο που λέω συνέχεια ότι η άσκηση είναι θεραπεία

Είναι βιωματικό και μπορώ πλέον να το «φωνάζω» δυνατά … Μπορείς και εσυ»

Πηγή: pierianews.gr