Ελασσόνα: «Ταπεινά συγνώμη αν αδίκησα κάποιον»: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο μήνυμα του πρώην δημάρχου Ελασσόνας Χρήστου Καραγιάννη, στην κηδεία του

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια, θέλω να σας ζητήσω σεμνά και ταπεινά συγγνώμη αν κάποιο άθελά μου αδίκησα. Πάντα σας αγαπούσα σαν κοινωνία και ιδιαίτερα ξεχωριστά τον καθένα σας. Σας ευχαριστώ όλους, Χρήστος Καραγιάννης».

Ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός του πρώην δημάρχου Ελασσόνας, Χρήστου Καραγιάννη, προς τους συνδημότες του και όχι μόνο, που ανέγνωσε η κόρη του Θώμη Καραγιάννη, στο χθεσινό παλλαϊκό «αντίο» στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ασπροχώματος Ελασσόνας, «καταθέτοντας» με λυγμούς: «Ο πατέρας μου ζήτησε αμέσως μετά τον θάνατό του να σας διαβάσω αυτήν τη σύντομη επιστολή».

Ήταν ίσως η στιγμή που η συγκίνηση και το «βουβό κλάμα» «περίσσεψαν», με τον κόσμο να ξεσπά σε ένα αυθόρμητο και παρατεταμένο θερμό χειροκρότημα για τον χαμογελαστό πρώην δήμαρχο που «έφυγε».

Εκατοντάδες άτομα από όλες τις γωνιές της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας μέσα σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης και θλίψης αποχαιρέτησαν χθες το μεσημέρι τον ξεχωριστό και χαμογελαστό 68χρονο πρώην αυτοδιοικητικό και φαρμακοποιό, Χρήστο Καραγιάννη, που «έφυγε» απρόσμενα από τη ζωή.

Πηγή: onlarissa.gr