ΕΟΦ: Ανακαλεί τρία μη αδειοδοτούμενα κτηνιατρικά προϊόντα

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων προχώρησε στην ανάκληση τριών κτηνιατρικών προϊόντων. Οι αποφάσεις εκδίδονται στο πλαίσιο προστασίας της Δημόσιας Υγείας. Ο ΕΟΦ καλεί τις εταιρίες που τα διακινούν να τα αποσύρουν από την αγορά.

Ειδικότερα, ο ΕΟΦ προχώρησε στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος ACIFLEX, δεδομένου ότι το προϊόν αποτελεί κτηνιατρικό φάρμακο μη αδειοδοτημένο από τον ΕΟΦ.

Η εταιρεία Γεωργάκης Ευάγγελος, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το συγκεκριμένο προϊόν, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά εντός 10 ημερών.

Tαινίες Οξαλικού Οξέος

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Tαινίες Οξαλικού Οξέος Wonderfulbees, αποφάσισε ο ΕΟΦ. Το προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο φάρμακο. Η εταιρεία WONDERFUL BEES, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το συγκεκριμένο προϊόν, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Tαινίες γλυκερίνης με οξαλικό οξύ

Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του προϊόντος Tαινίες γλυκερίνης με οξαλικό οξύ, προχώρησε ο ΕΟΦ, δεδομένου ότι το προϊόν αποτελεί μη εγκεκριμένο κτηνιατρικό φάρμακο.

H εταιρεία ΤΣΙΜΙΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το συγκεκριμένο προϊόν, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.