Επεισόδιο με τον Βασιλακόπουλο (και πολλά ερωτηματικά) στο Καστράκι Καλαμπάκας

Επίθεση από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στο Καστράκι Καλαμπάκας και τον γιο του δέχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θόδωρος Βασιλακόπουλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MEGA και κατήγγειλε στην ΕΛ. ΑΣ. Το επεισόδιο προκλήθηκε όταν ένας συνάδελφος του γνωστού επιστήμονα ζήτησε να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμών στο προσωπικό, αλλά και τους πελάτες του μαγαζιού.

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι», κατήγγειλε.

«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», είπε ο Θόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος βρέθηκε στην ταβέρνα με περίπου 20 συναδέλφους του για να φάει, αλλά κατέληξε να υποβάλει μηνύσεις για την επίθεση.

Από άλλους πελάτες της ταβέρνας, πάντως, προέκυψε μία διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με αυτήν, το τραπέζι για τους πνευμονολόγους έκλεισε φαρμακευτική εταιρεία και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είχε ελέγξει τους πάντες, εκτός από τους πνευμονολόγους, οι οποίοι κατά τους αυτόπτες μάρτυρες, λειτούργησαν ως… ελεγκτές πιστοποιητικών.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Θόδωρο Βασιλακόπουλο. Είχε προηγηθεί άλλο ένα στην Εύβοια, έπειτα από δηλώσεις του που αμφισβητούσε την καταστροφή από την πυρκαγιά του Αυγούστου. Εδώ, πάντως, προκύπτει ένα ερώτημα εάν αληθεύουν όσα ακούστηκαν από τους ντόπιους. Ποια φαρμακευτική εταιρεία έκλεισε το τραπέζι στην ταβέρνα και αν  δέχθηκαν οι πνευμονολόγοι να τους πληρώσουν το φαγητό… Η απάντηση, μάλιστα, πρέπει να ‘ναι υποχρεωτική για τον Θόδωρο Βασιλικακόπουλο, διότι μόνο τότε θα πειστεί ο κόσμος για τη ρητορική του…