Επιβράβευση της Περιφέρειας Αττικής με δύο βραβεία στα Best City Awards 2022

Υπερηφάνεια! Η λέξη που αποτυπώνει τη συναισθηματική κατάσταση του Γιώργου Πατούλη έπειτα από τη βράβευση της Περιφέρειας Αττικής για τις δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου. Στην εκδήλωση που διοργάνωση η Boussias στη Θεατρική Σκηνή του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», ο Γιώργος Πατούλης και οι συνεργάτες του παρέλαβαν δύο BRONZE βραβεία για τα προγράμματα που σχεδίασαν και υλοποίησαν. Η Περιφέρεια Αττικής τιμήθηκε για τις δράσεις της που ενίσχυσαν την Κοινωνική Συνοχή και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και για την Κοινωνική Ευθύνη που επέδειξαν απέναντι στους πολίτες.

«Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε!

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή παραλάβαμε τα 2 βραβεία που κερδίσαμε ως #Περιφέρεια_Αττικής στα φετινά βραβεία Best City Awards 2022, που διοργάνωσε η Boussias.

Ειδικότερα, αποσπάσαμε για την Δομή – Social Network Aττική, 2 BRONΖΕ βραβεία στις κατηγορίες:

1. Κοινωνική Συνοχή και Βιώσιμη Ανάπτυξη

2. Κοινωνική Ευθύνη

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_2716-1024x613.jpg

Τα Best City Awards, τα μοναδικά βραβεία που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις ανέδειξαν, στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.

Στρατηγική μας στην Περιφέρεια Αττικής είναι το να μεταμορφώσουμε την μεγαλύτερη μητροπολιτική περιφέρεια της χώρας σε Περιφέρεια Κοινωνικής συνοχής, και να την βελτιώνουμε διαρκώς σε ισχυρότερη, ανθεκτικότερη και ευφυέστερη.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_2717-1024x743.jpg

Η Δομή – Social Network Aττική, τον Απρίλιο του 2019, μετά από αίτημα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης προχώρησε στην από κοινού λειτουργία της Δομής Πυρόπληκτων, έως και τον Δεκέμβριο του 2020 και έτσι εξυπηρετήθηκαν 4.000 μοναδικοί ωφελούμενοι.

Με την ίδια λογική, και λόγω των οικονομικών και κοινωνικών συνεπειών της πανδημίας, υλοποιούμε σε τέσσερις Δήμους της Περιφέρειας (Νέας Σμύρνης, Δάφνης – Υμηττού, Αγίας Βαρβάρας, και Μεγαρέων) πιλοτικό πρόγραμμα πρόληψης και προ-συμπτωματικού ελέγχου με έμφαση σε ευάλωτες ομάδες. Έως σήμερα έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες του προγράμματος 8.621 πολίτες, εκ των οποίων 5.226 έχουν ολοκληρώσει δωρεάν τις ιατρικές εξετάσεις τους», έγραψε ο Γιώργος Πατούλης, που έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος για την πολιτική που εφαρμόζει στην Περιφέρεια Αττικής και με τη συνδρομή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στον οποίο είναι πρόεδρος.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι IMG_2718.jpg