Επιστροφή “αποσπασμένης” ιατρού στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών

Ένας πολύτιμος “επίδεσμος” μπήκε στην “πληγωμένη” Παθολογική. 

Το pellanews.gr έκανε αναφορά για παραίτηση ιατρού από την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Γιαννιτσών(Εμμανουηλία Κεχαγιά), ρεπορτάζ που έκανε αίσθηση στα των ιατρικών δρώμενων και τα ζητήματα που αφορούν τον τομέα της υγείας στα Γιαννιτσά και ευρύτερα στην Πέλλα.

Έτσι, η επιστροφή της αποσπασμένης στο Νοσοκομείο της Έδεσσας της Παθολόγου Αϊκατερίνης Βασιλείου, θα αποτελέσει ένα είδος πολύτιμου “επιδέσμου” για την “πληγωμένη” και κατά διαστήματα “λαβωμένη” (καθώς είναι από τις πιο επιβαρυμένες κλινικές) Παθολογικής. 

Οι κινήσεις της διοίκησης του Νοσοκομείου ήταν άμεσες, καθώς οι “ισορροπίες” είναι ήδη λεπτές (ακόμη κι αν υπάρχουν όλες οι ειδικότητες στο νοσηλευτικό ίδρυμα) και μία ακόμη παραίτηση κόντεψε να…τινάξει την Παθολογική των Γιαννιτσών στον αέρα. 

Άλλωστε, έχουμε δει την Παθολογική της Έδεσσας, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα, να έχει “κλείσει” τις πύλες του. Κάτι που δημιουργεί ασφυκτική πίεση στων Γιαννιτσών. Φαντάζεστε να κλείσει η Παθολογική των Γιαννιτσών. Ποιος θα μπορούσε να σηκώσει όλο αυτό το βάρος; Ποιος; 

Πηγή: pellanews.gr