Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η Πλεύση Ελευθερίας θα δώσει στην ελληνική κοινωνία πρακτική έκφραση, που δεν είχε ποτέ προηγουμένως»

Από τη Δευτέρα αρχίζει στο Στρασβούργο η Πλεύση Ελευθερίας για την ελληνική κοινωνία. Η εκπροσώπηση του κινήματος στην Ευρωβουλή, άλλωστε, θα δώσει φωνή σε κάθε Έλληνα. Το επεσήμανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ανάρτησή της. 

«Το ταξίδι της Πλεύσης Ελευθερίας και στην Ευρωβουλή ξεκινάει σε λίγες μέρες και από τις επαφές που κάναμε σήμερα και όλες τις προπαρασκευαστικές διεργασίες, είμαι πάρα πολύ αισιόδοξη, ότι με την Ευρωβουλευτή μας, την Μαρία Ζαχαρία, θα καταγράψουμε μία εντελώς διακριτή πορεία στο Ευρωκοινοβούλιο. Μια πορεία που θα δώσει φωνή στους πολίτες, θα δώσει ζωή στην Ευρωβουλή, θα δώσει την ευκαιρία στην ελληνική κοινωνία να έχει μια πρακτική έκφραση, τέτοια που δεν είχε ποτέ προηγουμένως. Ξεκινήσαμε με δύναμη, με αισιοδοξία, με συνείδηση της ευθύνης και με πάρα – πάρα πολύ μεγάλη όρεξη», έγραψε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας που από την Πέμπτη κινείται στον άξονα Παρίσι – Στρασβούργο – Βρυξέλλες και κάνει επαφές, για τη συγκρότηση μίας νέας ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που θα ‘χει ως μοναδικό στόχο την υπεράσπιση των δικαιωμάτων για κάθε Ευρωπαίο πολίτη. 

Μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρίσκονται η αναπληρώτρια Ευρωβουλευτής και υπεύθυνη Κοινωνικών Δικτύων Καλλιόπη Ευαγγελίδουο υπεύθυνος Αγροτικών Θεμάτων Σωκράτης Αλειφτήρας και ο υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Έργου της Πλεύσης Ελευθερίας Αποστόλης Μπαλμπούζης.

Πηγή: vickypedia.gr