Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Καλούμε τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη Βουλή. Εκεί είναι το σπίτι τους και ας θέλει η κυβέρνηση να τους πετάξει στον δρόμο»


Στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πιστή στις δεσμεύσεις της, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας πήγε στο δικαστήριο, το οποίο προσπάθησε να κοροϊδέψει η κυβέρνηση με την κατάθεση μίας εκπρόθεσμης τροπολογίας, ως ακόμα μία επιχείρηση για ωμή παρέμβαση στη δικαιοσύνη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τηρεί μετεκλογικά όσα είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Είχε, άλλωστε, μαζί της και την ευρωβουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, Μαρία Ζαχαρία, ενώ κάλεσε τους εργαζομένους της ΛΑΡΚΟ στη βουλή, από την οποία απουσιάζουν μόνιμα οι βουλευτές των κομμάτων εξουσίας.

«Είμαστε αυτονόητα στο πλευρό των εργαζομένων που αγωνίζονται για το ψωμί τους, για τη ζωή τους, για τις οικογένειές τους, για τα σπίτια τους. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνουν έναν αγώνα ζωής απέναντι σε ένα κράτος και μία κυβέρνηση που τους κοροϊδεύει και που μέσα στο δικαστήριο εμφανίστηκε πάλι κάνοντας τερτίπια και προσπαθώντας να κοροϊδέψει με μία τροπολογία που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή εκπρόθεσμη και με την οποία επιχειρεί να παρέμβει στην απονομή της δικαιοσύνης. Αυτά από μία κυβέρνηση που κατά τ’ άλλα παριστάνει ότι σέβεται τη δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δικαιούνται να συνεχίσουν την εργασία τους. Η υπηρεσία που παρέχουν είναι ζωτική για τη διατήρηση της ΛΑΡΚΟ, για την ασφάλεια της περιοχής, για τη συντήρηση των οικογενειών τους. Η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά, οι ευρωβουλευτές μας, όλη μας η κοινοβουλευτική ομάδα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων. Τους καλούμε και τους προσκαλούμε μέσα στη Βουλή. Εκεί είναι το σπίτι τους. Εκεί όπου δεν πατάνε οι κυβερνητικοί βουλευτές και την Πέμπτη δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω εάν δεν αποσύρει η κυβέρνηση αυτήν την ντροπιαστική νέα τροπολογία. Το δικαστήριο αποφάσισε τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Αυτό δίνει μία ανάσα ζωής και εργασίας στους εργαζόμενους αλλά και αποδεικνύει ότι απέναντί τους έχουνε μία κυβέρνηση που είναι διατεθειμένη να τους πετάξει στο δρόμο, να τους αφήσει χωρίς δουλειά, χωρίς μισθό, χωρίς στέγη προκειμένου να προωθήσει άδηλα συμφέροντα και όχι το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-1-1024x613.jpeg


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-2-1024x574.jpeg


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-3-1024x573.jpeg
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-4-1024x587.jpeg


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-5-1024x571.jpeg


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-6-1024x584.jpeg


Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι image-7-617x1024.jpeg