Ζωή Κωνσταντοπούλου: Αν είχα παίξει τον ρόλο της κ.Παπακώστα στην εξεταστική για τα Τέμπη, δεν θα έσπευδα να καθίσω και σε υπουργική καρέκλα.

«Βλέπουμε τα πρώτα επεισόδια του τέλους Μητσοτάκη» σχολίασε η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου στα Αναλυτικά Γεγονότα του Star μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Σφοδρή κριτική εξαπέλυσε και για τα πρόσωπα που επέλεξε να εντάξει στην νέα σύνθεση της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό ο πρωθυπουργός.

«Υπουργοποίησε τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής που υπέγραψαν το κατάπτυστο πόρισμα που λέει ότι δεν έχει καμία ευθύνη κ. Καραμανλής , ο κ.Μηστοτάκης ούτε ποινική, ούτε πολιτική και καμία άλλη έρευνα δεν χρειάζεται .

Ο κ. Μητσοτάκης κάνει εσωτερικές διευθετήσεις και αμείβει εκείνους που τον κάλυψαν , κάλυψαν τον κ. Καραμανλή. Είναι επίσης αποκαλυπτικό ότι δεν τον νοιάζει καθόλου η κοινωνία που θέλει δικαιοσύνη, ούτε οι οικογένειες των θυμάτων και οι επιζώντες. Τον νοιάζει μόνο αυτή η εσωτερική διευθέτηση. Βλέπουμε ξεκάθαρα από τις προαγωγές ότι αντιλαμβάνεται πόσο έχει πλήξει την κοινωνία το εγκλημάτων των Τεμπών και οι καταστροφές στη Θεσσαλία.

Εγώ αν είχα παίξει τον ρόλο της κ.Παπακώστα στην εξεταστική για τα Τέμπη, δεν θα έσπευδα να καθίσω και σε υπουργική καρέκλα» αναφέρει σε άλλο σημείο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Δείτε αναλυτικά το βίντεο.

Πηγή: tvstar.gr