Η Βασιλική Πολύζου στη «γιορτή του Λαού» στο Αγρίνιο!

Τη δέσμευσή της για επιστροφή στα μέρη, από τα οποία πέρασε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας άρχισε να υλοποιεί η Βασιλική Πολύζου.

Η δημοσιογράφος εκπροσώπησε την Πλεύση Ελευθερίας στο αγρινιώτικο πανηγύρι που διοργανώνει στη γέφυρα του Αχελώου ο Μιχάλης Βραχάς, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Ξηρόμερο 88,3». Η «γιορτή του Λαού» όπως αποκαλείται η εκδήλωση αποτελεί ένα πολιτιστικό γεγονός για όλη την Αιτωλοακαρνανία και η Βασιλική Πολύζου ταξίδεψε στο Αγρίνιο. Συνάντησε ανθρώπους, με τους οποίους είχε μιλήσει στην προεκλογική επίσκεψή της, συζήτησε με επιχειρηματίες και παραβρέθηκε στην επονομαζόμενη και «γιορτή της προβατίνας».

Σε ένα χώρο του δήμου, που γέμισε με περισσότερα απο 1.000 άτομα κάθε ηλικίας, η εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας που έφθασε νωρίς στον χώρο της γιορτής είχε τη δυνατότητα και για πολιτικές συζητήσεις. Για το μήνυμα που έστειλαν οι ευρωκλογές, αλλά και για τη ζωή που θα αποκτήσει και η Ευρωβουλή. Με τον κόσμο να χειροκροτεί όταν ανακοινώθηκε απο το μικρόφωνο η παρουσία της Βασιλικής Πολύζου στην γιορτή, γιατί δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να επισκέπτεται ένας πολιτικός μία περιοχή και μετεκλογικά σε τόσο σύντομο διάστημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Πηγή: agrinio24.gr