Η εκπαίδευση της Μυτιλήνης, αποχαιρετά μια άξια δασκάλα!

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Μαριλένας Δεληγιάννη, εκπαιδευτικού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

Θλίψη στην κοινωνία της Μυτιλήνης και ιδιαίτερα στους εκπαιδευτικούς κύκλους  έχει προκαλέσει από χθες η είδηση του θανάτου της δασκάλας Μαριλένας Δεληγιάννη, η οποία υπηρετούσε στο 1ο Δημοτικό της πόλης μας, και ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή  για τον ήπιο χαρακτήρα της και την αγάπη της στο εκπαιδευτικό λειτούργημα. 

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών στην οποία ήταν μέλος, αποχαιρετά την άξια δασκάλα η οποία όπως αναφέρει έφυγε πρόωρα από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια. 

«Το ΠΑΜΕ Εκπ/κών Λέσβου  αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τη συναγωνίστρια και αγαπημένη συναδέλφισσα Δεληγιάννη Μαριλένα, δασκάλα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυτιλήνης που πρόωρα έφυγε από τη ζωή , χθες, ύστερα από σκληρή μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια.

Μια πολύ καλή φίλη και συναγωνίστρια, πάντα δραστήρια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές της περιπέτειας με την υγεία της.

Αισιόδοξη και με όπλο της το χιούμορ αγαπήθηκε  από συναδέλφους , συναγωνιστές, γονείς  και ιδιαίτερα από τους μικρούς μαθητές της.  

Μαριλένα θα σε θυμόμαστε πάντα.

  Με βαθιά θλίψη εκφράζουμε στην οικογένειά της, στο γιο της, στον αγαπημένο της σύζυγο και στους φίλους της τα πιο θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας! Καλό ταξίδι, Μαριλένα».

Πηγή: stonisi.gr