Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή “Δεν έχουν τον Θεό τους” – “Η ανατροπή του καθεστώτος ξεκίνησε από τη Θεσσαλία”

Στο ραδιόφωνο της ΤΡΤ και την εκπομπή “Δεν έχουν τον Θεό τους” με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκο Χαϊδά φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί της Τρίτης η Πρόεδρος της “Πλεύσης Ελευθερίας” Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα ζητήματα, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές και μία ημέρα μετά τη χθεσινή της επίσκεψη στα Φάρσαλα, όπου το απόγευμα της Δευτέρας συνομίλησε με πολίτες και τους ευχαρίστησε για τα υψηλά ποσοστά στον Δήμο, όπου το κόμμα της έφτασε στη δεύτερη θέση με ποσοστό που άγγιξε το 17%.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς ανέφερε: “Από τη Θεσσαλία ξεκίνησε η ανατροπή του καθεστώτος. Όπως έφυγε ο κ. Αγοραστός θα φύγει και ο κ. Μητσοτάκης. Εμείς θέλουμε στη θέση του κ. Μητσοτάκη να έρθει πρώτα απ’ όλα η κοινωνία, γιατί όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικοί και οι κυβερνήσεις δεν εκπροσωπούν τα κοινωνικά συμφέροντα. Δεν πατάνε ούτε στη Βουλή. Εάν δεν ήμασταν εμείς, η φωνή των εργαζομένων δεν ακούγεται. Υπάρχουν πάρα πολλά κινήματα και εργαζόμαστε για να ακουστεί η φωνή τους”.

Όσον αφορά την πρόταση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, η κα Κωνσταντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά:

Ο κ. Παππάς δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στα πολιτικά πράγματα, έχει δείξει περί τίνους πρόκειται. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι με παλιά υλικά και με ανθρώπους που την κρίσιμη στιγμή πρόδωσαν τον κόσμο για να μη χάσουν την καρέκλα τους, θα είναι μέρος της λύσης εναντίων αυτών των πολιτικών.

Η τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε τον κόσμο και επέλεξαν κάποιοι τις καρέκλες τους. Εγώ είχα την πιο υψηλή καρέκλα, ήμουν πρόεδρος της Βουλής και δεν δίστασα να την αφήσω, γιατί με ενδιέφερε η κοινωνία”.

Αναφορικά με τους στόχους της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε: “Σαφώς ζητάμε την αγάπη του κόσμου να μας τη μετατρέψει σε δύναμη κι εμείς θα τους την επιστρέψουμε διπλά κι εμείς θα αποτελέσουμε ένα διαφορετικό πολιτικό υπόδειγμα αντιπολίτευσης και γιατί όχι μετέπειτα και κυβέρνησης”.

Τέλος, όσον αφορά την υπόθεση των Τεμπών, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας τόνισε: “Πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί τα πολιτικά πρόσωπα που είναι υπόλογα και ένοχα, ο κ. Καραμανλής, ο κ. Μητσοτάκης και οι προηγούμενοι, καθώς και όσοι είχαν συμμετοχή στο μπάζωμα. Προσωπικά δεν θα κάνω βήμα πίσω”.

Πηγή: tinnealarisa.gr