Η Καραχάλιου δεν είχε την… υγεία της

Μπορεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον όμιλο ΥΓΕΙΑ, όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsfeed η Βασιλεία Καραχάλιου έχει πολλά παράπονα από την ΕΟΕ.

Η Βασιλεία Καραχάλιου επιστρέφει από το παγκόσμιο πρωτάθλημα των ράντιαλ στο Ομάν, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια για την εμφάνιση της, όμως το ταξίδι προς το Ομάν δεν ξεκίνησε… υγιές. Έξι μέρες πριν από την αναχώρηση της Καραχάλιου για το Ομάν, εξετάστηκε από γιατρό ο οποίος συνέστησε κατεπείγουσα μετάγγιση σιδήρου καθώς είχε ιδιαίτερα χαμηλό αιματοκρίτη και φεριτίνη.

Η Καραχάλιου επικοινώνησε αμέσως με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για να κάνει χρήση της παροχής από την κλινική – χορηγό της ΕΟΕ, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Μέχρι και την ημέρα της αναχώρησης της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα δεν υπήρξε καμία απάντηση από την ΕΟΕ.

Η Καραχάλιου πήγε σε ιδιώτη γιατρό και πλήρωσε η ίδια τη μετάγγιση προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει για να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed, η Καραχάλιου εξάντλησε τα περιθώρια για τη βοήθεια της ΕΟΕ που όμως δεν την έλαβε ποτέ και προχώρησε μόνη της τη διαδικασία ιδιωτικά για να μη χάσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα…

Πηγή: sportsfeed.gr