Η Μίνα Γκάγκα μαζί με την οικογένεια της συμμετείχε σε αιμοδοσία στο Σύνταγμα

Το δικό της μήνυμα έστειλε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, κ. Μίνα Γκάγκα, η οποία αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο της για να δώσει εθελοντικά αίμα μαζί με την οικογένειά της.

Βρέθηκαν σήμερα οικογενειακώς στην αιμοδοσία που διοργανώθηκε από το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στο Σύνταγμα, συνεισφέροντας με αυτή την κίνηση στην προσπάθεια των ανθρώπων που ζουν χάρη στη μετάγγιση αίματος.

Αφού ευχαρίστησε με ανάρτησή της στο Facebook όλους τους εθελοντές αιμοδότες, απηύθυνε έκληση σε εκείνους που δεν το έχουν κάνει ακόμα να προσφέρουν λίγο από τον χρόνο τους για να σώσουν με τη σειρά τους άλλες ανθρώπινες ζωές.

Δείτε την ανάρτηση:

«Σήμερα στο Σύνταγμα, στην αιμοδοσία που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, δώσαμε αίμα οικογενειακώς! Αφιερώσαμε λίγο χρόνο για όλους εκείνους που χρειάζονται τακτική μετάγγιση αίματος για να συνεχίσουν να ζουν. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πραγματικο δώρο ζωής για τον συνάνθρωπο, είναι ακίνδυνη και απόλυτα ασφαλής. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για την προσφορά τους και καλούμε όσους μπορούν, να δώσουν αίμα.»