Θανατηφόρα τροχαία σε Πύργο και Σέρρες: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες ο τραγικός απολογισμός

Δύο ακόμη ζωές χάθηκαν σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα τη νύχτα που πέρασε σε Πύργο και Σέρρες.

Τροχαίο με θύμα 64χρονο οδηγό δικύκλου στον Πύργο

Αναλυτικότερα, ένας 64χρονος έχασε τη ζωή του στον δρόμο που συνδέει τον Πύργο με το Κατάκολο, όταν, για άγνωστη αιτία, το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούσθηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 64χρονος κατευθυνόταν αργά το βράδυ της Δευτέρας (18/7) με το δίκυκλό του στο ρεύμα προς Κατάκολο. Στο ύψος του 7ου χιλιομέτρου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος και είχε την ίδια κατεύθυνση, με αποτέλεσμα το δίκυκλο να εκτραπεί από την πορεία του.

Αμέσως μετά κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ο 64χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο 26χρονος, ο οποίος φέρει ελαφρά τραύματα και παραμένει για προληπτικούς λόγους.

Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα τροχαίας του Πύργου, ενώ ο 26χρονος, μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Σερρών-Δράμας – Μία γυναίκα νεκρή

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 5.00 τα ξημερώματα στο 21ο χλμ. της εθνικής οδού Σερρών – Δράμας με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και δύο ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 53χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που ερευνώνται, με το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 44χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας, και στο οποίο επέβαινε η 62χρονη θεία της.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, για την ανάσυρση της οποίας χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Η έτερη επιβάτιδα και ο οδηγός του πρώτου οχήματος διακομίστηκαν τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η αστυνομία.

Τα αίτια της θανατηφόρας σύγκρουσης ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.