Κέρκυρα: Διάρρηξη με λεία μετρητά ύψους 200.000 ευρώ

Βρήκαν τους δράστες της διάρρηξης με λεία έναν πραγματικό θησαυρό που είχε γίνει το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου σε ένα σπίτι στην περιοχή της Νότιας Κέρκυρας οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, όχι όμως και το τεράστιο ποσό που έκλεψαν με αποτέλεσμα η προανάκριση να συνεχίζεται.

Από έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία τριών Ελλήνων, οι οποίοι παραβίασαν μια μπαλκονόπορτα και άρπαξαν από το εσωτερικό μετρητά ύψους 200.000 ευρώ, κοσμήματα και τρία κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή τους κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, αλλά η έρευνα για να εντοπιστούν τα χρήματα δεν σταμάτησε. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Άδειασαν σπίτι ενώ οι ένοικοι γλεντούσαν

«Ξινή» βγήκε η αποκριάτικη εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν για τους ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στην περιοχή Μαγούλα της Σπάρτης, αφού άγνωστοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία τους, το διέρρηξαν και έκαναν άνω- κάτω όλα τα δωμάτια. Οι δράστες άρπαξαν χρυσαφικά και προσωπικά αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή. Μάλιστα, κάποιοι τους είδαν να πηδούν τις περιφράξεις από τους παρακείμενους μπαξέδες για να διαφύγουν. Την διάρρηξη, που έγινε το περασμένο Σάββατο, διερευνά η Ασφάλεια Σπάρτης.