Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι – Είχε συμπτώματα πνευμονίας

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής Ντανιέλε Ντε Ρόσι, θρύλος της Ρόμα, ο οποίος είναι πλέον μέλος του τεχνικού τιμ της εθνικής Ιταλίας. Θετικά στον ιό βρέθηκαν και άλλα τρία μέλη του σταφ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στη γειτονική μας χώρα, ο Ντε Ρόσιπαρουσίασε συμπτώματα πνευμονίας και δυσκολία στην αναπνοή, κάτι που έκανε τους γιατρούς να εισηγηθούν άμεσα στη νοσηλεία του στο νοσοκομείο, όπου και παρακολουθείται από ειδικευμένο προσωπικό.

Σημειώνεται ότι η διασπορά στην εθνική Ιταλία ήταν μεγάλη, καθώς πέρα από τα μέλη του τεχνικού τιμ, θετικοί βρέθηκαν και οκτώ παίκτες. Ο λόγος για τους Πεσίνα, Μπονούτσι, Φλορέντσι, Βεράτι, Μπερναρντέσκι, Γκρίφο, Σιρίγου και Κράνιο.

Στο «Σπαλαντσάνι» νοσηλεύεται κι σύζυγος του Σιμόνε ΙντζάγκιΓάια Λουκαριέλο, η οποία όπως κι όλη η οικογένεια νόσησε από τον κορονοϊό. Ο προπονητής της Λάτσιο δεν ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα, καθώς ήταν ασυμπτωματικός, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τη γυναίκα του. Η Λουκαριέλο παρουσίασε επιπλοκές στην υγεία της.