Κορωνοπάρτι σε βίλα στη Χαλκίδα με ανάποδες βουτιές στην πισίνα από μπαλκόνια – Ύβρεις στον Χαρδαλιά

Στη Χαλκίδα δεν έθεσαν σε κίνδυνο μόνο την υγεία τους, αλλά τη ίδια τους, τη ζωή. Αυτό προκύπτει από το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τα όσα έγιναν στο κορονοπάρτι που στήθηκε σε βίλα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου…

Το ραντεβού των 500 ατόμων, κλείστηκε σε βίλα της Χαλκίδας, το βράδυ του Σαββάτου (10-07-2021) και τα πράγματα όπως βλέπουμε στο σχετικό βίντεο ξέφυγαν για τα καλά. Όχι μόνο ήταν αδύνατον να τηρηθούν οι αποστάσεις, με όλους να μην φοράνε μάσκες, αλλά κάποια στιγμή άρχισαν οι ανάποδες βουτιές στην πισίνα από τα μπαλκόνια, με κίνδυνο να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός ή ακόμα και και δυστύχημα.

Στα βίντεο που ανέβασαν οι καλεσμένοι στο Instagram βλέπουμε την ατμόσφαιρα που επικρατούσε, με τα ποτά να ρέουν άφθονα και τα πυροτεχνήματα να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο τη διάθεση όλων. Σε ένα από αυτά τα βίντεο ακούγεται να χλευάζουν τους κανόνες που έχει θέσει η Πολιτική Προστασία και να βρίζουν τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Το κάλεσμα στη βίλα της Χαλκίδας έγινε μέσω των social media, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος από παρέες που έφτασαν οδικώς από την Αθήνα προκειμένου να ξεφαντώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αποφεύγοντας έτσι τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα στη νυχτερινή διασκέδαση προς αντιμετώπιση της μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Στη βίλα παραβρέθηκαν και γνωστοί DJ που πληρώθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.