Κρήτη: Άνδρας 100 ετών κατέβηκε παλικαρίσια από τον Ψηλορείτη για να εμβολιαστεί!

Έδωσε το παράδειγμα το παλικάρι του Ψηλορείτη, αφού εμφανίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου αναμένοντας τη σειρά για τον εμβολιασμό του.

Ξεκίνησε σήμερα ο εμβολιασμός, των ατόμων άνω των 85 ετών, ενώ σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για τους υγειονομικούς, τους ήρωες της πρώτης γραμμής που μάχονται άοκνα κατά της πανδημίας.

Ομαλά διεξήχθη και η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης. Σύμφωνα με την 7η ΥΠΕ Κρήτης, η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού εξελίχθηκε θετικά, το ίδιο και η προσέλευση των εμβολιασθέντων που ήταν συνεχής παρά τα αντίξοα καιρικά φαινόμενα.

Μάλιστα, αργά το απόγευμα εμβολιάστηκε ένας άνδρας 100 χρονών στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για τον Ανδρόνικο Πανταλό από τον Ψηλορείτη ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Ο ίδιος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου συνοδευόμενος από την κόρη του και εμβολιάστηκε, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους συγχωριανούς αλλά και σε όλο το πανελλήνιο.