Κρήτη: Αστυνομικός πυροβολήθηκε στο κεφάλι με το υπηρεσιακό του όπλο

Ένας αστυνομικός, ηλικίας 38 ετών ο οποίος φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι εν ώρα υπηρεσίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χανίων το πρωί του Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επρόκειτο για ατύχημα ή για απόπειρα αυτοκτονίας, ούτε και αν ο συγκεκριμένος αστυνομικός αντιμετώπιζε οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη μπροστά σε συνάδελφό του, ο οποίος άκουσε τον πυροβολισμό και είδε τον αστυνομικό μέσα στο αυτοκίνητο, αιμόφυρτο.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Εισήχθη στη ΜΕΘ με τους γιατρούς να δίνουν «μάχη» για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πηγές του cretalive.gr, αναφέρουν ότι ο αστυνομικός καθόταν στο πίσω κάθισμα του περιπολικού όταν αυτοπυροβολήθηκε και μάλιστα – σύμφωνα με κύκλους της αστυνομίας – αρχικά οι συνάδελφοι του θεώρησαν ότι ο πυροβολισμός προέρχονταν από την περιοχή.

Στη συνέχεια και σε κατάσταση σοκ διαπίστωσαν ότι ο 38χρονος είχε στρέψει το όπλο εναντίον του. Όπως επίσης αναφέρουν πηγές ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε – υπηρεσιακά – δείξει κάποια παράξενη συμπεριφορά, κάποιο “σημάδι” ότι σκεφτόταν να προβεί στο απονενοημένο διάβημα.