Κρήτη: “Δεν ήταν ατύχημα, με εμβόλισαν!” – Στα Δικαστήρια το τροχαίο και η συμπλοκή

Ελεύθερος ο 19χρονος που συνελήφθη για το περιστατικό

Δεν ήταν σύγκρουση αλλά … εμβολισμός, σύμφωνα με τον 22χρονο δικυκλιστή, το ατύχημα που σημειώθηκε, χθες, το μεσημέρι στην περιοχή του Εσταυρωμένου, το οποίο μάλιστα είχε και συνέχεια με τον νεαρό να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού στα χέρια δύο εκ των τριών επιβαινόντων σε ΙΧ.

Ο 22χρονος συνοδευόμενος από τον πατέρα του, πέρασε το πρωί το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου έχοντας καταγγείλει ότι όταν χθες το μεσημέρι, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου στο ύψος γνωστού πολυκαταστήματος στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, έκανε παρατήρηση στους τρεις επιβαίνοντες σε ΙΧ που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στο δρόμο, η “τριάδα” όχι μόνο τον ακολούθησε στη διαδρομή του 22χρονου προς το σπίτι του, αλλά στην περιοχή του Εσταυρωμένου τον … εμβόλισε με το αυτοκίνητο και κατόπιν οι δύο εκ των τριών κατέβηκαν και τον ξυλοκόπησαν στο δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο 22χρονος, στο ύψος του πολυκαταστήματος στο Γιόφυρο ο νεαρός έκανε παρατήρηση στον οδηγό του ΙΧ ο οποίος απάντησε με ύβρεις και απειλές, ενώ ως τον Εσταυρωμένο το όχημα ακολουθούσε κατά πόδας τον 22χρονο.

Φτάνοντας στον Εσταυρωμένο, όπως φέρεται να είπε ο νεαρός, το αυτοκίνητο τον πλησίασε με υπερβολική ταχύτητα και ο συνοδηγός έβγαλε τον κορμό του από το παράθυρο, άρπαξε τον 22χρονο από την μπλούζα και ταυτόχρονα ο οδηγός χτυπούσε το μηχανάκι με το αυτοκίνητο. Ο 22χρονος έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, ενώ την ίδια στιγμή οι δύο από τους τρεις επιβάτες του ΙΧ κατέβηκαν από το όχημα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Για το συμβάν συνελήφθη ένας 19χρονος, έχει ταυτοποιηθεί ένας 28χρονος, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστή η ταυτότητα του τρίτου. Ο 19χρονος, σήμερα, αφέθηκε ελεύθερος με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν, την οποία θα διενεργήσει το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα. Σοκαρισμένος δήλωσε ο πατέρας για το επεισόδιο και την επίθεση που υπέστη ο γιος του.

Πηγή: cretalive.gr