Λάζαρος Λασκαρίδης: «Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση» – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ύστερα από πτώση σε εκδήλωση στη βιβλιοθήκη του δήμου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στα επείγοντα του νοσοκομείου Γεννηματάς, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, καθώς έχει αιμάτωμα με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Το δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο:

«Άνδρας, ημεδαπός, Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ), διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς».

 Φωτογραφίες από το σημείο όπου έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας

Τις πρώτες εικόνες από το σημείο όπου έπεσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέαςέφερε στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr.

Στις φωτογραφίες φαίνεται το κενό που έπεσε ο αντιδήμαρχος όταν, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο δημοτικής βιβλιοθήκης της πόλης, υποχώρησε κάγκελο  με αποτέλεσμα να βρεθεί στο υπόγειο, να τραυματιστεί στο κεφάλι και τον θώρακα και να διασωληνωθεί.

kallithea_laskaridis___4__2
kallithea_laskaridis___1__2
kallithea_laskaridis___3__2

Ο κ. Λασκαρίδης μετά την πτώση μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υπεβλήθη με επιτυχία σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα που φέρει στο κεφάλι.

Οι θεράποντες ιατροί εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι τονίζοντας, ωστόσο, πως τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

kallithea-dimarxos-2