Λαμία: 25χρονη “χαράκωσε” 40χρονο στο πρόσωπο και εκείνος τη χτύπησε

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Ροδίτσα Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ μιας 25χρονης κοπέλας και δύο ανδρών ηλικίας 40 και 44 ετών.

Η 25χρονη, φιλοξενούταν στο σπίτι του 40χρονου ενώ στο σπίτι του έμενε και ένας 44χρονος φίλος του αλλοδαπός. Περίπου στις 11 το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα βγήκε από το σπίτι που φιλοξενούταν και ζητούσε βοήθεια καθώς όπως δήλωνε, της επιτέθηκαν οι δύο άνδρες που μένανε μαζί το τελευταίο διάστημα.

Μόλις έφτασε η αστυνομία στο σημείο βρήκαν την γυναίκα με αίματα, η οποία τους είπε ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 40χρονο και τον φίλο του, οι οποίοι της άρπαξαν το κινητό για να μην μπορέσει να καλέσει σε βοήθεια.

Εκείνη τη στιγμή οι δύο άνδρες δεν βρισκόντουσαν στο σπίτι που έγινε το συμβάν με την κοπέλα ωστόσο να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Λίγη ώρα αργότερα, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 40χρονο άνδρα ο οποίος δήλωσε ότι η 25χρονη του επιτέθηκε με μαχαίρι και ότι τον χτύπησε στο πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ο 40χρονος εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές αρχές είχε αίματα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε και εκείνος στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης όπου το προσωπικό του έκανε 27 ράμματα στο σημείο όπου τον μαχαίρωσε η κοπέλα.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και μετά το εξιτήριο παρέμειναν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο, αφού αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν.

Πλέον, και η 25χρονη και ο 40χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Πηγή: tvstar.gr