Μαιευτήρας στον Βόλο ξεγέννησε μέσα σε δύο εβδομάδες την κόρη του και τη νύφη του

Απέκτησε άλλα τρία εγγόνια μέσα σε 15 μέρες ο γνωστός Βολιώτης μαιευτήρας Μιχάλης Στράκας! Τα έφερε, μάλιστα, ο ίδιος στη ζωή, καθώς ξεγέννησε την κόρη του, αλλά και τη νύφη του. Αρχικά, η Ρομίνα Στράκα, σύζυγος του Απόστολου Οντόπουλου, γέννησε δίδυμα κοριτσάκια. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και η κόρη του Μιχάλη Στράκα έχουν και έναν γιο.

Ακολούθησε η Χρισάννα Σιάτρα, που μετά από την κόρη, απέκτησε με τον ουρολόγο Γιώργο Στράκα και ένα γιο.  Ο τελευταίος, προφανώς, θα πάρει το όνομα του παππού του, δηλαδή, Μιχάλης Στρακας ο νεότερος. Η τρομερή σύμπτωση στην περίπτωση της νύφης του ήταν ότι εκείνος την έφερε στη ζωή!

«Τα συναισθήματα που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρα. Δεν περιγράφονται με λόγια. Είναι βαθιά συγκίνηση, είναι αγάπη, είναι έννοια, είναι όλα μαζί. Πάντα σε κάθε τοκετό που έχω την τύχη και τη χαρά να κάνω η ευτυχία και η συγκίνηση είναι μεγάλη. Όταν όμως η τύχη σου χαμογελά να είσαι εκείνος που σαν πατέρας και γιατρός της κόρης σου και της νύφης σου, είσαι ο πρώτος που έχεις στα χέρια σου τα εγγόνια σου, τα συναισθήματα, η χαρά και η ευτυχία κορυφώνονται τόσο πολύ, που δεν υπάρχει σύγκριση! Αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής γεύθηκα πριν λίγες μέρες, φέρνοντας στη ζωή τρία εγγόνια», δήλωσε ο μαιευτήρας στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» και αποκάλυψε ότι «δεν σας κρύβω ότι το άγχος και η ευθύνη πολλαπλασιάστηκε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τελικά μέσα σε δύο εβδομάδες είχα τη χαρά να κρατήσω πρώτος στα χέρια μου τρία υγιέστατα εγγόνια».