«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» – Ασθενής περιγράφει την περιπέτειά του

Ένας 39χρονος άνδρας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και συγκλονίζει για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω γιατί θα έκανα το εμβόλιο».

Ο κ. Θανάσης Δρούγκας νοσηλευόταν με οξυγόνο, φτάνοντας ένα βήμα πριν τη ΜΕΘ, όταν νόσησε από κορονοϊό, κάτι που τελικά του άλλαξε τη γνώμη για το εμβόλιο, για αυτό και απευθύνεται στους αρνητές, λέγοντας ότι το εμβόλιο σώζει ζωές και δεν σκοτώνει κανέναν.

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω γιατί θα έκανα το εμβόλιο, για αυτό είμαι εδώ να το φωνάξω, να το πω να μην βρεθεί κανείς άνθρωπος στη δική μου θέση. Όταν βρεθείς στο κρεβάτι του νοσοκομείου με οξυγόνο…», περιγράφει ο κ. Δρούγκας και συνεχίζει λέγοντας:

«Ήμουν έτοιμος για ΜΕΘ, για διασωλήνωση, κάθε μέρα οι γιατροί με είχαν σήμερα αύριο (εισαγωγή στη ΜΕΘ) είχα μόνιμη υποστήριξη οξυγόνου, και μόνιμο φόβο ότι δε θα ξαναγυρίσω στην καθημερινότητα να δω την οικογένειά μου». 

«Δεν ήμουν αρνητής, πίστευα ότι θα προλάβω εγώ τον κορονοϊό, τελικά με πρόλαβε εκείνος. Νόμιζα ότι δε θα νοσήσω ή θα το περάσω σα γριπούλα. Στους αρνητές θέλω να πω το εμβόλιο δε σκοτώνει αλλά σώζει ζωές», τόνισε ο ίδιος.