Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνη Γεωργιάδη: «Σας διακρίνει χαμηλή ηθική και αξιοπρέπεια»

Η Μαρία Καρυστιανού και ο Νίκος Πλακιάςέβαλαν στη θέση του τον Άδωνη Γεωργιάδη, ελάχιστες ώρες μετά από την ανήθικη και χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την ένσταση που είχε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στην απόφαση της βουλής, να  εκπροσωπηθεί το κοινοβούλιο  σε εκδήλωση στις Σέρρες από τον κατηγορούμενο για το έγκλημα των Τεμπών, Κώστα Καραμανλή. Με αναρτήσεις τους, οι δύο χαροκαμένοι γονείς έστησαν τον Άδωνη Γεωργιάδη στο πολιτικό εκτελεστικό απόσπασμα. 

«Άδωνι Γεωργιάδη, παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς. Βέβηλα ψέματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε»,ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού.

«Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η “ευαισθησία” σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι»,πρόσθεσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023».

https://www.facebook.com/maria.karystianou/posts/3796683877322009?ref=embed_post

Τον υπουργό Υγείας στρίμωξε στα σχοινιά και ο Νίκος Πλακιάς. Άλλος ένας χαροκαμένος γονιός που είδε τον Άδωνη Γεωργιάδη να προσπαθεί να δημιουργήσει υπερασπιστική γραμμή για την κυβέρνηση σε μία ανάρτηση επειδή θεώρησε ότι τον βόλευε.

«Σήμερα παρακολούθησα μια αντιπαράθεση στην Βουλή μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου σχετικά με το κοντέινερ. Είδα ότι ο Γεωργιάδης ανάφερε την ανάρτηση μου και το όνομα μου σε αυτήν την αντιπαράθεση.

»Το σωστό είναι να μην αναφέρονται ονόματα των συγγενών σε αυτές τις αντιπαραθέσεις μιας και είναι σαν φέρνει εμένα τον ίδιο σε αντιπαράθεση με τον εκάστοτε ομιλητή το οποίο είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε όπως θα ήταν και με εσάς Υπουργέ αν ήσασταν σε ανάλογη θέση. Θα μπορούσατε να επικαλείστε διάφορες άλλες πηγές πληροφόρησης και όχι τα ονόματά μας. Εκτός και εάν την επόμενη φορά να αναφερθείτε και στις άλλες αναρτήσεις μου για τα Τέμπη! Όπως για την υπουργοποίηση της μισής εξεταστικής επιτροπής. Όπως τις αναρτήσεις για τον δολοφόνο από τις Σέρρες Κώστα Καραμανλή. Όπως για τον μπουλντόζα από τον Βόλο (Χάρης Τριαντόπουλος). Όπως εκατοντάδες άλλες που δεν είναι υπέρ της κυβερνήσεώς σας. Τότε ναι μπορείτε άνετα να αναφέρετε το όνομά μου και θα σας επικροτήσω. Αλλιώς αφήστε το. Καριέρες στα παιδιά τα δικά μου δεν θα χτιστούν από όλους τους πολιτικούς εκεί μέσα», έγραψε ο Νίκος Πλακιάς.

https://x.com/PlakiasNikos/status/1807888134778097682?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1807888134778097682%7Ctwgr%5E156e19109c62bc53dec5d49ebcb6e11d5d3fd9d2%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.efsyn.gr%2Fpolitiki%2F438676_tempi-orgi-syggenon-kata-georgiadi-giati-toys-epikalestike-sti-boyli

Τι έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης; Έβαλε την ουρά στα σκέλια και παρότι λαλίστατος απέφυγε να πει το παραμικρό.