Μαριέττα Γιαννάκου: Το μήνυμα της πρώην υπουργού για την πορεία της υγείας της

Στο νοσοκομείο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου. Την πρώην υπουργό Παιδείας επισκέφθηκε την Δευτέρα και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. 

Η Μαριέττα Γιαννάκου το βράδυ του Σαββάτου προσκομίστηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και την Κυριακή μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων, ενώ την Δευτέρα την επισκέφθηκε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Με ανάρτησή της στα social media, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε όλους όσοι της έχουν ευχηθεί ταχεία ανάρρωση. «Eυχαριστώ όλους όσοι μου ευχήθηκαν γρήγορη ανάρρωση. Φαίνεται πως οι ευχές τους πιάνουν τόπο» έγραψε στο Twitter η Μαριέττα Γιαννάκου.

Η κ. Γιαννάκου βρισκόταν στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στο Κρανίδι Ερμιονίδας, όπου αισθάνθηκε δύσπνοια και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όπως μετέδωσε το argolikeseidhseis.gr.