Με κορωνοϊό νοσηλεύεται ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος

Στην εντατική  του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσηλεύεται εδώ και λίγες ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής, Στάθης Αγγελόπουλος αφού νόσησε από κορωνοϊό. Τις τελευταίες ημέρες η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί. Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής, δεν είχε εμβολιαστεί το προηγούμενο διάστημα κατά του κορωνοϊού. 

«Ο Στάθης κόλλησε κορονοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου, μιλώντας στο MEGA. Όπως περιγράφει, ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων: «Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου όλοι κατά καιρούς έχουν μολυνθεί από τον ιό κι έχουν νοσήσει με Covid: «Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορονοϊό, ο γιος μου πέρασε κορονοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».