Μοίρασαν και φέτος χαρά και αγάπη οι Φίλοι Νοσοκομείου Σπάρτης

Για ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Σπάρτης ετοίμασε και προσέφερε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα μικρά συμβολικά δώρα σε όλους τους νοσηλευόμενους στο Νοσοκομείο Σπάρτης. Επιπλέον, την ημέρα της Ανάστασης, διέθεσε κεράσματα σε όλους τους  εργαζομένους, τα οποία ωστόσο λόγω πανδημίας, δεν προσέφεραν τα μέλη του συλλόγου. 

«Ευχαριστούμε όλους, νοσηλεύτριες και τραπεζοκόμους, που προσέφεραν τα δώρα αντί για εμάς, και τους ευχόμαστε υγεία», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Φίλοι του Νοσοκομείου.
Στη φετινή δράση συμμετείχαν και μερικά από τα δημοτικά σχολεία της Σπάρτης, δημιουργώντας αφίσες και κάρτες με ευχές γεμάτες αγάπη.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του που στήριξαν και αυτή του την προσπάθεια, ενώ εύχεται υγεία σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δ. Σπάρτης,  απευθύνοντας ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους «με κέφι, προθυμία κι εξαιρετική δουλειά» στη δράση του.

Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης, το Δημοτικό Σχολείο Μυστρά Αγίου Ιωάννου, το Δημοτικό Σχολείο Μαγούλας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης και το Δημοτικό Σχολείο Γκοριτσάς-Σκούρας.

Πηγή: lakonikos.gr