Μυτιλήνη: Χτύπησε το ηλικίας δυο μηνών παιδί της

Πλήρης επιβεβαίωση του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του «Ν». Εθελοντές του «Χαμόγελου του Παιδιού» φροντίζουν το κακοποιημένο από τη μητέρα του βρέφος που βρίσκεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό δημοσίευμα του «Ν» στις 4 Φεβρουαρίου, δηλαδή πριν 2,5 εβδομάδες, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανακοίνωση σήμερα ότι κλήθηκε από το Νοσοκομείο  Μυτιλήνης να καλύψει τη φροντίδα ενός μόλις δυο μηνών κακοποιημένου βρέφους, και ανταποκρίθηκε θετικά».  

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «σήμερα μετράμε εννέα εικοσιτετράωρα και συνεχίζουμε δυναμικά.  Οι εθελοντές μας τον έχουν γεμίσει με αγάπη και ζεστές αγκαλιές. Ο μικρούλης, μέρα με τη μέρα, δείχνει να απολαμβάνει την παρέα μας και φυσικά του προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεται».

Η περίθαλψη του κακοποιημένου βρέφους γίνεται στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου  και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο προϊστάμενος του τμήματος στους εθελοντές «είναι σαν να αντικαθιστάτε τρεις νοσηλεύτριες σε καθημερινή βάση».

Ας σημειωθεί ότι ως αποτέλεσμα αυτής της αδιάκοπης και συλλογικής προσπάθειας, το μωρό μέσα στις πρώτες πέντε μέρες πήρε 200γρ. και η όψη του είναι πιο γαλήνια.

Οι εθελοντές του «Χαμόγελου του Παιδιού» όπως αναφέρουν σην ανακοίνωση θα είναι «δίπλα του, διατηρώντας αυτή τη «φωλιά» αγάπης και απόλυτης φροντίδας για εκείνο, όσες μέρες χρειαστεί να παραμείνει ακόμη στο νοσοκομείο.».

Όπως το «Ν» έγραψε μια νέα μητέρα κάλεσε στις αρχές του μήνα τη γραμμή SOS 1056 του «Χαμόγελου του παιδιού», και ενημέρωσε ότι χτύπησε το ηλικίας λίγων μηνών βρέφος της, ζητώντας παράλληλα βοήθεια.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά η μητέρα βρισκόταν σε καθεστώς έντονης συναισθηματικής φόρτισης και είπε στην γραμμή SOS 1056 πως είχε χτυπήσει το παιδί αρκετά και μάλιστα σε σημείο ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του».

Πηγή: stonisi.gr