Μόσιαλος: Το εμβόλιο, ο κορωνοϊός και το… iPhone 13 – Το ξεκαρδιστικό post

Ιδιαίτερα καυστικός ήταν ο Ηλίας Μόσιαλος για τους αντιεμβολιαστές που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Ο ίδιος χωρίς να αναφερθεί καθόλου στο εμβόλιο ή στον κορονοϊό σχολίασε με ξεκαρδιστικό τρόπο τη στάση των αντιεμβολιαστών.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μόσιαλος, αυτή τη φορά δεν έκανε δημοσίευση για τον κορονοϊό, αλλά ανέβασε ποστ άλλου χρήστη για το… iPhone 13:

«Παίδες, ΜΗΝ αγοράσετε το iPhone 13! 

Το δημιούργησαν σε μόλις ένα χρόνο. Το πρώτο iPhone έκανε εκατομμύρια χρόνια να φτιαχτεί… πως μπορούμε να εμπιστευτούμε ένα iphone που δημιουργήθηκε τόσο γρήγορα;!»

Η δημοσίευση κέρδισε μέσα σε 10 ώρες περίπου 1.300 likes, καθώς όλοι κατάλαβαν ότι αναφερόταν στο επιχείρημα των αντιεμβολιαστών ότι το εμβόλιο δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα σε σχέση με παλαιότερα εμβόλια άλλων ασθενειών και άρα δεν είναι δοκιμασμένο όσο θα έπρεπε.

Ο ίδιος ο Ηλίας Μόσιαλος έχει τονίσει στο παρελθόν ότι η τεχνολογία προϋπήρχε από προηγούμενα εμβόλια και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το εμβόλιο κατά του κορονοϊού κατάφερε να δημιουργηθεί τόσο άμεσα.