Μ. Γιαννάκος: «Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι μία ευκαιρία ζωής που μας χάρισε η Επιστήμη»

Έδωσε το παράδειγμα σήμερα ο Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος αφού έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό πριν από λίγο στο ΨΝΑ του Δρομοκαϊτείου, κάνοντας λόγο για «ευκαιρία ζωής»

Όσα δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του:

«Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι μία ευκαιρία ζωής που μας χάρισε η Επιστήμη που κανείς δεν πρέπει να πετάξει. Είναι η ευκαιρία να ζούμε χωρίς φόβο και αγωνία. Εξ ‘άλλου πληρώσαμε ακριβά.
Να τρέξουν γρήγορα οι εμβολιασμοί του γενικού πληθυσμού γιατί δεν αντέχουν άλλο τέτοια πίεση τα Νοσοκομεία.
Στους υγειονομικούς να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία συμμετοχής στον εμβολιασμό γιατί τώρα εμβόλια είναι διαθέσιμα μόνο για το 50%.
Πολλοί συνάδελφοι  θέλουν τώρα  να εμβολιαστούν που ήταν επιφυλακτικοί στην αρχή  αλλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.
Στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαΐτειου ήταν όλα άψογα
και ελπίζουμε να πραγματοποιηθεί ο εμβολιασμός όλων των συμπολιτών μας σύντομα. Να αφήσουμε πίσω αυτόν τον εφιάλτη. Να λειτουργήσουν όλα τα εμβολιαστικά κέντρα με ασφάλεια ειδικά στην επόμενη φάση που κλείνουν τα εμβολιαστικά των νοσοκομείων και θα λειτουργούν 1018  στη πρωτοβάθμια  σε μακρινές αποστάσεις και με τα γνωστά προβλήματα. Να προλάβουμε και τη μία  παρενέργεια.
Ευχαριστώ τους συναδέλφους του Δρομοκαΐτειου. Άψογοι όπως σε όλα τα νοσοκομεία. Σημειώνουμε τον σημαντικό ρόλο στη πρόληψη που παίζουν οι επισκέπτες υγείας που μέσα από αυτόν τον εμβολιασμό αναδεικνύεται με χαρακτηριστικό τρόπο».

Μιχάλης Γιαννάκος, Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ