Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού τραυματία- «Είμαι καλά, θα αντέξω»

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ο αστυνομικός που του επιτέθηκαν οι αντιεξουσιαστές αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ο 24χρονος αστυνομικός από τος Σέρρες, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 401, έχοντας μώλωπες και κακώσεις σε όλο του το σώμα, ωστόσο η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ο ίδιος φέρεται να είπε ότι αυτό που τον έσωσε ήταν το γεγονός ότι φορούσε κράνος.

Σημειώνεται ότι η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ο αστυνομικός, είναι «καθαρή».

Σύμφωνα με το MEGA o τραυματίας αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, μίλησε με συναδέλφους του που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο νεαρός αστυνομικός μίλησε με τους συναδέλφους του και είπε ότι «είμαι καλά, θα αντέξω». Ο 24χρονος είπε στους συναδέλφους του ότι «προσπάθησα να σώσω το όπλο μου».

Ο συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας, Γρηγόρης Ευαγγέλου, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τα επεισόδια της Τρίτης.

Όπως είπε, τα τραύματα του 24χρονου αστυνομικού είναι αρκετά σοβαρά, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες αστυνομικοί είναι σε καλύτερη κατάσταση.

«Η αστυνομία αυτή τη στιγμή είναι στο μάτι του κυκλώνα καθώς αποτελεί τον κύριο κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους», υποστήριξε ο κ. Ευαγγέλου.

Σημειώνεται, ότι η αστυνομία κατά τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη προχώρησε σε 10 προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.