Νέες καταγγελίες ΠΟΕΔΗΝ για το εργασιακό νομοσχέδιο και τις ελλείψεις στον Ευαγγελισμό

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΥΠΟΥΡΓΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!!!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ.

Χθές το απόγευμα  στις  6.30 το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ έμεινε  μιάμιση ώρα  χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από βλάβη σε πίνακες του νοσοκομείου λόγω παλαιότητας του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού. Φυσικά επειδή η βλάβη ήταν εσωτερική και όχι της ΔΕΗ δεν δούλεψε η κεντρική γεννήτρια. Ευτυχώς χάριν της υπερπροσπάθειας των συναδέλφων δεν κινδύνεψαν οι ασθενείς.

Μία βροχή ανέδειξε την αναγκαιότητα αύξησης των κονδυλίων στα νοσοκομεία για βελτίωση του εξοπλισμού και των υποδομών. Εφέτος οι προϋπολογισμοί είναι 20 %  χαμηλότεροι  σε σχέση με πέρυσι και οι ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις  των νοσοκομείων πάνω από 1 δις ευρώ. Πως να επενδύσουν;

Μην κοιτάτε που πέρασαν σε δεύτερη μοίρα λόγω πανδημίας. Συνεχίζουν να πέφτουν, να στάζουν  ταβάνια. Να πλημμυρίζουν  νοσοκομεία, να πέφτει το ηλεκτρικό ρεύμα, να μην δουλεύουν γεννήτριες κ.α.λ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΞΟΥΘΈΝΩΣΗ.

ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΤΕ !!!!!!

Ο Υπουργός ανακοίνωσε πρόγραμμα 7,5 εκ. Ευρώ για την εργασιακή  μας εξουθένωση. Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε!!!!!!!  Τα χρήματα αυτά θα πάνε σε φορείς που θα κάνουν τις σχετικές καταγραφές και μελέτες.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  τέτοια βοήθεια  Κε ΥΠΟΥΡΓΕ. Ποιος σας τη ζήτησε;

Η εργασιακή εξουθένωση καταπολεμάται όχι με ψυχολογική υποστήριξη, αλλά με προσλήψεις προσωπικού για να μην βρισκόμαστε νυχθημερόν στα νοσοκομεία, για να μην είναι  δύο νοσηλευτές για 40 ασθενείς,   και γενικότερα με τις  τραγικές ελλείψεις σε όλες τις ειδικότητες, για να μην   περικόπτονται οι  κανονικές άδειες   για ένα χρόνο,  για να μην οφείλονται  εκατοντάδες ρεπό στο καθένα, να μην  δουλεύουμε εως 67 ετών λόγω μη ένταξης στα βαε.

Κε ΥΠΟΥΡΓΕ. 

Χαίρεσαι   να δουλεύεις και δεν παθαίνεις ψυχολογικά προβλήματα ή τα καταπολεμάς μόνος σου  όταν σου αναγνωρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια και σε εντάσσουν στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα, μονιμοποιούνται  οι  συμβασιούχοι  και δεν τους συντηρείς το άγχος της δουλειάς, όταν  γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι είναι  εξασφαλισμένο  το μέλλον των παιδιών τους  εαν  χάσουν  τη ζωή τους από εργατικό ατύχημα,  όταν σου δίνουν ένα επίδομα για την υπερπροσπάθεια στη πανδημία, όταν  σου αυξάνουν τους  μισθούς. Μην μπείτε στο κόπο κε Υπουργέ να μας βοηθήσετε με αυτό το τρόπο που επιλέξατε.