«Να μας πει ο Γεωργιάδης σε ποια διεύθυνση να στείλουν οι υγειονομικοί το ευχαριστήριο στο κράτος για τα τόσα …καλά που κάνει στην Υγεία!»

Σε μήνυμα του, ο Δημήτρης Βρύσαλης, μέλος της ΠΟΕΣΥΝ, Περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ, εξέφρασε τη δυσφορία του για την στάση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, κατά τη διάρκεια πρόσφατης επίσκεψής του στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», φάνηκε να αγνοεί τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, οι οποίοι «τον πήγαν τρένο» και χάλασαν τη φιέστα του υπουργού, όπως αναφέρει.

«Ο κ. Γεωργιάδης θα μπορούσε να μας πει σε ποια διεύθυνση να στείλουμε το ευχαριστήριο προς το κράτος για τα τόσα καλά που κάνει στην Υγεία», ανέφερε ο κ. Βρύσαλης, τονίζοντας την έλλειψη αναγνώρισης για τους αγώνες και την προσφορά των υγειονομικών. Μάλιστα, πρότεινε ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ίσως πρέπει να περιμένουν την επόμενη επίσκεψη του υπουργού, αν και το βίντεο που κυκλοφόρησε δείχνει ότι αυτό δεν αναμένεται σύντομα.

Παράλληλα, ο Βρύσαλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την κατάσταση στην Παιδεία, καλώντας και τον Υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη, να δώσει μια διεύθυνση για να στείλουν γονείς και εκπαιδευτικοί τις ευχαριστίες τους για τις συγχωνεύσεις τμημάτων. Ο ίδιος υποστήριξε ότι μετά τη διετία της πανδημίας, οι μαθητές, αν και τώρα βρίσκονται σε μεγαλύτερες τάξεις, αντιμετωπίζουν μια εκπαίδευση που δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες τους.

Το μήνυμα του: «Να μας πει ο Γεωργιάδης σε ποια διεύθυνση να στείλουν οι υγειονομικοί το ευχαριστήριο στο κράτος για τα τόσα …καλά που κάνει στην Υγεία!

Γιατί έτσι όπως γύρισε την πλάτη του κακήν κακώς τις προάλλες στους γιατρούς και νοσηλευτές του «Παπανικολάου», που …τον «πήγαν τρένο» και του χάλασαν τη φιέστα, ξέχασε να αφήσει οδό και αριθμό…

Θα μπορούσαν βέβαια οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου να κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη επίσκεψη του υπουργού. Αλλά αν κρίνουμε από το βίντεο που κυκλοφόρησε, κάτι τέτοιο μάλλον δεν προβλέπεται σύντομα…

Μιας και πιάσαμε τις ευχαριστίες, να στείλει και ο Πιερρακάκης (υπουργός Παιδείας) μια διεύθυνση για να του στείλουν μερικές χιλιάδες γονείς και εκπαιδευτικοί τα «ευχαριστώ» για τις συγχωνεύσεις 1.000 και πλέον τμημάτων!

Επιτέλους! Μετά τη διετία της πανδημίας, που τα παιδιά τα έφαγε η μοναξιά στο σπίτι, τώρα τους δίνεται η δυνατότητα να …μορφώνονται παρέα με 24 έως 26 άλλους συμμαθητές τους. Και αυτό η κυβέρνηση το βλέπει ως «παιδαγωγικό».

Τέτοια …επιστημοσύνη στο πετσόκομμα των μορφωτικών αναγκών, για να πιάνονται τα πρωτογενή πλεονάσματα και οι άλλοι στόχοι του κεφαλαίου. Να της την τρίψουν γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί στη μούρη! Αυτό είναι το καλύτερο «μάθημα» στην κυβέρνηση και στο κράτος, που διαλύουν κάθε ανάγκη του λαού και των παιδιών του».

Πηγή: neakriti.gr