Ο Κώστας έκανε κατάθεση ψυχής στη Βασιλική Πολύζου για όσα βίωσε από τον περασμένο Ιούλιο όταν κατέρρευσε η γέφυρα στην Πάτρα (βίντεο)

Ο Κώστας έκανε κατάθεση ψυχής στη Βασιλική Πολύζου για όσα βίωσε από τον περασμένο Ιούλιο όταν κατέρρευσε η γέφυρα στην Πάτρα (βίντεο)

Το ημερολόγιο έγραφε 23 Ιουλίου 2023. Στα δημοσιογραφικά γραφεία σήμανε συναγερμός, διότι στα Μποζαϊτικα της Πάτρας κατέρρευσε μία γέφυρα. Αρχικά υπήρχαν πληροφορίες για κάποιους νεκρούς εργάτες, οι οποίοι εργάζονταν παρά τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούσαν σε όλη τη χώρα. Άρχισαν οι ζωντανές συνδέσεις των καναλιών. Έπειτα από 10 μήνες, τόσο οι δύο νεκροί, όσο και ο ένας πολυτραυματίας, έχουν ξεχαστεί. Η Βασιλική Πολύζου και η Πλεύση Ελευθερίας δεν ξέχασαν τους τρεις ανθρώπους. Η υποψήφια ευρωβουλεύτρια με την Πλεύση Ελευθερίας πήγε στην Πάτρα και επισκέφτηκε τον Κώστα. Κάθισε μαζί του. Συζήτησε για τα χειρουργεία και την ταλαιπωρία που υφίσταται από εκείνη την ημέρα. Γενέθλια είχε και αντί για δώρο, τον άγγιξε ο Χάρος. Αρνήθηκε, όμως, να παραδοθεί. Με τη στήριξη της οικογένειάς του και έπειτα από απανωτά χειρουργεία, ο Κώστας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του. Με τη γειτονιά να βρίσκεται στο πλευρό του. Όλοι ζητούσαν από τη Βασιλική Πολύζου να αναδείξει το θέμα, διότι η πολιτεία, αλλά και η κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, κατά τα λεγόμενα του Κώστα, όχι μόνο δεν τον στήριξαν, αλλά τον ξέχασαν εντελώς. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στο σπίτι του πολυτραυματία, η Βασιλική Πολύζου γνώρισε την αλληλεγγύη στον μέγιστο βαθμό. Είδε τον Έλληνα να αγκαλιάζει τον Έλληνα χωρίς διαχωριστικές γραμμές, τις οποίες κάποιοι θέλουν να επιβάλουν. Κι έδωσε τη δική της υπόσχεση να βοηθήσει με όλη τη δύναμη της μία οικογένεια, που παλεύει για την επιβίωση της. Ως απάντηση σε εκείνους που αφαίρεσαν από συντρίμμια ακόμα και τις εικόνες που είχαν τοποθετήσει οι συγγενείς των θυμάτων.